ua



Оптичний блог

#глибина різкості

Новинка – Acuvue Oasys with HydraLuxe

Новинка – Acuvue Oasys with HydraLuxe - linza.com.ua

Звичайні контактні лінзи*(комп'ютери + гаджети) = сухість + втомленість очей

Acuvue Oasys with HydraLuxe*(комп'ютери + гаджети) = комфорт + задоволеність


На перший погляд дві дивні та заплутані рівності. Про що це ми? Про нові контактні лінзи Acuvue Oasys with HydraLuxe та їхні суперможливості. Давайте розшифруємо.

Комп'ютери + гаджети vs (проти) Звичайні контактні лінзи

Сучасна людина проводить близько 7 годин на день за екранами гаджетів. Звичайні лінзи не витримують таких навантажень і з часом перестають задовольняти користувачів. Ближче до кінця дня вони підсихають, викликаючи відчуття сухості та втомленості очей.

Сухість + втомленість очей

Людина моргає приблизно 11 000 разів на день, а це вимагає певних «зусиль» від повік. Вони змушені долати силу тертя, яка виникає при ковзанні повік по поверхні ока. Коли лінзи підсихають, сила тертя збільшується. Повікам доводиться сильніше напружуватися, через що очі швидко втомлюються.

Звичайні лінзи порушують стабільність слізної плівки, що веде до пересихання та перевтоми очей. При роботі з гаджетами неприємні симптоми проявляються особливо яскраво. Дивлячись на монітор, людина моргає рідше, а кожне моргання вимагає великих зусиль.

Комп'ютери + гаджети vs (проти) Acuvue Oasys with HydraLuxe

Контактні лінзи Acuvue Oasys with HydraLuxe вбудовуються в слізну плівку, не порушуючи її структуру. Вони зменшують енергію тертя і забезпечують моргання без зусиль протягом всього дня. Це можливо завдяки технології HydraLuxe з Tear-infused дизайном.

Комфорт + задоволеність

Acuvue Oasys with HydraLuxe виготовлені з особливого тіафільного матеріалу і буквально наповнені рідиною. Вони містять молекули зволожуючого компонента, які формують однорідну гідрофільну мережу. Лінзи імітують муцини слізної рідини і природним чином вбудовуються в слізну плівку. Тому їхнє носіння не призводить до сухості та втоми очей.

Лінзи Acuvue Oasys with HydraLuxe створені для людей, які багато часу проводять за комп'ютерами і гаджетами. Вони гарантують до 18 годин комфортного носіння. 80% користувачів, які вже випробували лінзи, ніколи або дуже рідко відчували сухість або втомленість очей.

Рівняння вирішено, залишилося купити, спробувати та переконатися самому!

Купити Acuvue Oasys with HydraLuxe

 

Схожі статті

Більше новин