Мій кабінет
3% 5% 7% 10%
ua

Політика конфіденційності

Управління цим сайтом здійснюється ТОВ «ІнтерОко» (ЄДРПОУ 31905094, місцезнаходження: 04053, м .. Київ, вул. Воровського, д. 9Б юридичною особою, зареєстрованою і діє відповідно до вимог законодавства України (далі - «Компанія»).

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом сервісами; в зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту кожному користувачеві.

Дана Політика конфіденційності роз'яснює наші правила збору, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього сайту linza.com.ua (далі - Сайт). У користувача все права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.


Захист інформації

Управління цим сайтом здійснюється ТОВ «ІнтерОко» (ЄДРПОУ 31905094, місцезнаходження: 04053, м .. Київ, вул. Воровського, д. 9Б юридичною особою, зареєстрованою і діє відповідно до вимог законодавства України (далі - «Компанія»).

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом сервісами; в зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту кожному користувачеві.

Дана Політика конфіденційності роз'яснює наші правила збору, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього сайту linza.com.ua (далі - Сайт). У користувача все права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.



Обробка персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або окремої таблиці Бази даних сайту. Місце зберігання і обробки персональних даних знаходиться за адресою: Україна, Київ, Васильківська, 37-В.



Термін зберігання персональних даних
Продажі Товарів і надання Послуг Користувачу;
ідентифікація користувача;
взаємодія з користувачем
інформації та запитів;
моніторинг операцій користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій.
Продажі Товарів і надання Послуг Користувачу;
ідентифікація користувача;
взаємодія з користувачем
інформації та запитів;
моніторинг операцій користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій.