ua



Оптичний блог

#глибина різкості

Скільки коштують контактні лінзи

Скільки коштують контактні лінзи - linza.com.ua

Багатьох пацієнтів, які тільки розглядають можливість використання контактних лінз, турбує питання їхньої вартості. У скільки обійдеться таке задоволення? 

Вартість контактних лінз залежить від декількох параметрів:

Пам'ятайте, що тільки після обстеження офтальмологом (контактологом), визначення індивідуальних особливостей і переваг, лікар підбере лінзи, які підходять саме вам, а також засоби для догляду (розчини, краплі). І тільки після цього ви зможете підрахувати свої витрати на використання контактних лінз, наприклад, на рік.

Гідрогель і силікон-гідрогель. Термін носіння: місяць, квартал чи півроку. Засоби для догляду.

Ціна гідрогелевих контактних лінз, які розраховані на місяць використання, починається від 112 грн за штуку (Soflens 59, Clearlux 55 UV). Мінімальна ціна силікон-гідрогелевих лінз – 124 грн за штуку (Clearlux Clariti). Якщо Ви зупините свій вибір на лінзах безперервного носіння, то вартість таких лінз починається від 223 грн за штуку (PureVision 2).

При покупці упаковками, а не поштучно, а також обираючи представлені на нашому сайті акційні набори, ви зможете економити до 20%.

Квартальні і традиційні лінзи коштують від 125 і 178 грн відповідно, що в перерахунку вартості на місяць виходить значно дешевше, ніж місячні лінзи. Однак за сучасними показаннями лінзи з тривалим носінням призначаються первинним пацієнтам вкрай рідко через наявність більш сучасних, безпечних і якісних. Особливо враховуючи ситуацію, коли переважна кількість користувачів часто чи рідко, але все одно порушують правила використання МКЛ (порушують режим, своєчасну заміну, нехтують механічним очищенням перед зануренням лінз у розчини).

Також при підрахунку вартості не забудьте врахувати, що лінзам потрібен догляд – очищення спеціальними розчинами (ціна від 85 грн – All in one light, Multison). За необхідності можуть додатково знадобитися зволожуючі краплі (від 109 грн – Renu). А при використанні квартальних і піврічних лінз ще й ферментні таблетки.

Одноденки. Дорого чи зручно?

Найдорожчими є одноденні лінзи. Їхня вартість починається від 540 грн за упаковку на 30 штук (Dailies AquaComfort Plus). Проте в результаті ви отримуєте максимальну гігієнічність, як правило, максимальну безпеку і відсутність клопоту у догляді за лінзами. Для людей з алергіями на компоненти багатофункціональних розчинів одноденні лінзи є найприйнятнішим варіантом. Все, що потрібно при використанні одноденних лінз, – уранці надягати нову пару, а ввечері просто викидати. Для багатьох цей комфорт відіграє вирішальну роль у використанні одноденок.

В цілому, використання контактних лінз на сьогодні є доступним, а головне ефективним засобом корекції зору для більшості пацієнтів.

Хочете заощадити на покупці лінз? Слідкуйте за акційними пропозиціями!

Слідкуйте за акціями інтернет-магазину Лінза і ви завжди зможете придбати контактні лінзи ще дешевше! Часто фірми-виробники влаштовують всеукраїнські акції, нерідко значно скидають ціни на певні лінзи для залучення нових покупців. А досвідчені користувачі на таких пропозиціях можуть значно заощадити.

Пам'ятайте, що для здоров'я ваших очей необхідно підбирати лінзи тільки разом з лікарем, ретельно виконувати всі рекомендації з догляду, регулярно проходити обстеження в офтальмолога. У цьому випадку контактна корекція буде приносити не тільки відмінний зір, а й комфорт і безпеку.

Схожі статті

Більше новин