ua



Оптичний блог

#глибина різкості

Виробники контактних лінз

Виробники контактних лінз - linza.com.ua

Щороку контактні лінзи в Україні стають все більш популярними. Крім лінз зі звичайною корекцією короткозорості або далекозорості затребуваними стають складні лінзи - торичні та мультифокальні. Вікова категорія споживачів МКЛ також збільшується. Саме тому на ринку сучасної офтальмології щороку з'являється все більше і більше пропозицій щодо добору м'яких контактних лінз.

Сьогодні для українського носія контактної корекції зору відомі більш 15 світових брендів контактних лінз. Найбільшими і найбільш популярними в нашій країні стали: Alcon, Bauch & Lomb, Cooper Vision.

Alcon

Є явним світовим лідерів у виробництві і продажу м'яких контактних лінз, засобів по догляду за ними, а також офтальмологічного обладнання. Alcon входить до складу фармацевтичної корпорації Novartis. Працює компанія більш ніж в 140 країнах світу з головним офісом в швейцарському місті Базель.

Відомі марки контактних лінз компанії: Air Optix (контактні лінзи на 1 місяць) і Focus Dailies (одноденні лінзи), лінійка кольорових лінз FreshLook.

Одна з останніх інноваційних розробок компанії - зволожуючий агент HydraGlyde Matrix, розроблений для силікон-гідрогелевих лінз. Матриця HydraGlyde вбудовується в матеріал лінзи, забезпечуючи зволоженість поверхні лінзи протягом 16 годин. Завдяки технології HydraGlyde рівень тертя поверхні лінзи про рогівку значно знижений, а сама лінза залишається максимально зволоженою і комфортною для носіння.

Зволожуючий агент HydraGlyde присутній в лінзах Air Optix plus HydraGlyde, а також в розчинах Opti Free PureMoist і Aosept Plus HydraGlyde.

Bausch & Lomb

Ще один світовий лідер, добре себе зарекомендував серед українських користувачів м'якої контактної корекцією.

Це американська компанія, створена в 1853 році. Спочатку компанія займалася виробництвом оптичних приладів, а в 1971 році вона перша, хто отримав дозвіл на продаж МКЛ.

Найбільш відомими марками компанії стали: PureVision, Soflens, Optima, Biotrue.

Biotrue - це лінійка, яка включає в себе контактні лінзи (одноденні), розчини для догляду за лінзами, зволожуючі краплі для очей. Всі представлені засоби мають особливі показники по комфортності і зволоженості. Одноденні контактні лінзи Biotrue створені з абсолютно нового матеріалу гіпергель, який здатний пропускати кисень на максимальному рівні без задіяння в цьому силікону. На сьогодні в цих лінзах найбільший рівень вологи - 78%.

Розчин для лінз Biotrue має в своєму складі велику концентрацію гіалоурановой кислоти. З її допомогою розчин дуже добре і надовго зволожує лінзи, що позитивно впливає на комфортне їх носіння протягом дня.

Останньою розробкою компанії стали зволожуючі краплі для очей Biotrue. Ними можна користуватися як під час носіння лінз, так і наносити на очі без лінз. До складу крапель включена гіалуронова кислота, що зволожує очі і прибирає синдром сухого ока на 16 годин.

Cooper Vision

Третій лідер серед компаній, які постачають в Україну засоби контактної корекції зору.

З 1980 року ця компанія почала продавати м'які контактні лінзи і сьогодні її продукцію знають більше ніж в 100 країнах світу.

Найбільш популярними і впізнаваними продуктами стали лінзи сімейства Biofinity - лінзи для корекції короткозорості / далекозорості, мультифокальні, астигматичні, лінзи з великими «діоптріями».

Всі ці лінзи мають термін заміни - 1 місяць. Всі вони створюються з якісного силікон-гідрогелеві матеріалу за унікальною технологією Aquaform® Comfort Science ™. Це лінзи останнього третього покоління, з'єднали в собі дихаючий силікон-гідрогелевий матеріал і надзвичайну м'якість завдяки високому вмісту води. Лінзи розраховані на пролонговане денне і навіть безперервне носіння до 1 місяця (при відсутності протипоказань).

Схожі статті

Більше новин